O femeie de 88 de ani a murit şi alte 46 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă dimineaţă, într-un bloc din Baia Mare. Focul a cuprins o garsonieră, unde a fost găsită bătrâna decedată, iar scara blocului a fost inundată de fum. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Azi dimineaţă, la ora 6:19 minute, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că la un imobil de pe strada Vlad Ţepeş a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, echipaje din cadrul I.S.U., SMURD şi SAJ Maramureş. Din nefericire, în imobil a fost identificată o femeie în vârstă de 88 de ani, fără semne vitale. Cadavrul acesteia a fost transportat la morga Spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii", a transmis Poliţia judeţeană Maramureş.

În acest caz se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - "În această dimineaţă, pompierii băimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu pe strada Vlad Tepeş din Baia Mare. În urma incendiului o persoană a decedat. Totodată, salvatorii au evacuat 46 de persoane", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.

FOTO: ISU Maramureş
FOTO: ISU Maramureş

De asemenea, Cornel Băbuţ, reprezentant la ISU Maramureş, a declarat, la Digi 24, că incendiul s-a produs în jurul orei 6.00, iar la sosirea pompierilor acesta se manifesta generalizat, la o garsonieră.

Acolo au ajuns mai multe echipaje, scara blocului fiind inundată cu fum.

În garsoniera unde a avut loc incendiul a fost găsită o femeie de 88 de ani, decedată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.