Trei persoane au rămas încarcerate, după ce o maşină, două autoutilitare şi un TIR s-au ciocnit, marţi, în judeţul Neamţ. O fată de 16 ani a fost declarată decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Bacău, conducea un autoturism, în localitatea Gherăieştii Noi, din direcţia Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, ce circula din sensul opus. Ulterior, ansamblul de vehicule ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule ce se deplasau pe direcţia Suceava spre Bacău”, a transmis IPJ Neamţ. 

Din primele date,s e pare că şoferul care ar fi provocat accidentul a adormit la volan. 

 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

UPDATE: ISU Neamţ anunţă că în accident au fost implicate, de fapt, o maşină, două autoutilitare şi un TIR. 

”Toate cele trei victime au fost scoase din autoturisme. O fată de 16 ani, pasageră în autoturism prezenta semne incompatibile cu viaţa. O femeie de 40 de ani şi doi bărbaţi de 20 şi 48 de ani au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la CPU Roman”, a mai transmis sursa citată. 

Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Neamţ anunţă, marţi, că intervine la un accident rutier în comuna Gherăeşti, pe DN 2.  Drumul European 85.

”Prin apel la 112, la ora 16:41, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe E 85 - DN 2 în localitatea Teţcani din comuna Gherăeşti. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea,  o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Roman şi trei echipaje cu ambulanţe de la SAJ Roman”, a transmis sursa citată.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, o autoutilitară şi două TIR-uri.

”În urma impactului trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară şi două în autoturism”, au mai precizat pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.