O ambulanţă în care se aflau patru persoane a fost implicată, luni, într-un accident rutier în judeţul Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: IPJ Neamţ a transmis că o maşină a lovit ambulanţa, aflată în misiune, iar aceasta a fost proiectată într-un TIR care circula din sens opus. 
 
“Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie, în  vârstă de 49 de ani, din Răuceşti, conducea un autoturism pe strada Veterani, din direcţia Oglinzi spre Târgu-Neamţ, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu o ambulanţă,  ce se afla în misiune şi se deplasa pe strada Mărăşeşti, condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Răuceşti, aceasta fiind proiectată într-un TIR ce se deplasa pe sensul opus. În urma impactului primul autoturism ar fi fost proiectat în gardul unui imobil”, a precizat IPJ Neamţ. 
 
În accident au fost răniţi femeia de 49 de ani, şoferul ambulanţei, pacientul din ambulanţă, asistentul medical, un voluntar din ambulanţă şi un pasager din TIR.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi luni, despre producerea unui accident rutier pe strada Mărăşeşti în oraşul Târgu Neamţ. 
 
În evenimentul rutier au fost implicate un TIR în care se aflau două persoane, un autoturism în care se afla doar conducătorul auto  şi o ambulanţă de la SAJ în care se aflau patru persoane. 
 
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi trei echipaje cu ambulanţe de la SAJ Târgu Neamţ. 
 
ISU Neamţ a menţionat că au fost acordate îngrijiri medicale persoanelor aflate în ambulanţă şi unui pasager din TIR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.