Un TIR care este înmatriculat în străinătate a căzut de la 50 de metri, în zona unui viaduct între Orşova şi Porţile de Fier I, în judeţul Mehedinţi. În urma accidentului, şoferul a decedat, trupul neînsufleţit fiind scos de pompierii de la descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul că pe Drumul European 70, în zona viaductului Pădina, s-a produs un accident rutier în urma căruia un autotren a rupt parapetul de protecţie,  căzând într-o râpă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier şi din cadrul Serviciului Rutier, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că un barbat de 49 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autotren pe DE 70, în zona viaductului Pădina ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a rupt parapetul din beton şi s-a răsturnat într-o râpă”, a transmis IPJ Mehedinţi.
 
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Accidentul a avut loc pe DN6, între municipiul Orşova şi Porţile de Fier I, în zona viaductului Padina, judeţul Mehedinţi, potrivit Centrului Infotrafic.
 
”Un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferenţă de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă. Şoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, transmite Centrul Infotrafic.
 
La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri şi SMURD.
 
 
”Cu puţin timp în urmă, cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Drobeta Turnu-Severin şi Orşova au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la dezastre şi o ambulanţă SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe DN 6, zona viaductului Pădina, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei PFI. La sosirea pompierilor, persoana aflată în autotren era încarcerată şi nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la autotrenul implicat în accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.