Un local din centrul municipiului Braşov a fost evacuat, luni seară, după ce Inspectoratul de Poliţie Judeţean a primit un mail în care se anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv. Traficul în zonă a fost restricţionat şi au fost făcute verificări, în urma cărora s-a constatat că sesizarea nu se confirmă. Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, echipa de pirotehnişti, împreună cu echipe de cercetare din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Braşov, care s-au deplasat acolo au constatat faptul că aspectele transmise nu se confirmă.
 
"În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a efectuat sesizarea şi dispunerea măsurilor legale ce se impun", a precizat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "La data de 30 mai 2022, ora 21.12, pe adresa de corespondenţă electronică a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost transmis un e-mail prin care o persoană a comunicat faptul că într-un local situat pe strada Mureşenilor din municipiul Braşov s-ar afla un dispozitiv exploziv", a anunţat Poliţia Braşov.
 
Ca urmare, au fost evacuate toate persoanele din local şi a fost restricţionat traficul în zonă.
 
Echipe specializate fac verificări.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.