ISU Bucureşti Ilfov anunţă luni că a avut loc o explozie, neurmată de incendiu la un apartament din strada Răcari, o victimă fiind scoasă de sub dărâmături. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 84 de ani, care prezintă arsuri. Acesta a fost intubat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni. Au fost evacuaţi aproximativ 30 de locatari din blocul afectat şi s-a solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat în Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenţă a clădirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE 2 - ISU anunţă că victima exploziei este transportată la Spital Bagdasar Arseni. Sunt evacuaţi aproximativ 30 de locatari din blocul afectat şi s-a solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat în Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenţă a clădirii.
 
UPDATE - Victima extrasă din apartament este un bărbat în vârstă de 84 de ani, care prezintă arsuri. Acesta a fost intubat şi transportat la spital. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU anunţă că o explozie neurmată de incendiu s-a produs la un apartament, la etajul 2, în strada Răcari. De asemenea, sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.
 
”Din interior a fost scoasă o victimă, prinsă sub o placă de beton. Este vorba de un bărbat de 50 ani, în stare de conştienţă, care a fost preluat de echipajul SMURD.
 
ISU precizează că se efectuează verificări pentru căutarea altor posibile victime.
 
”În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate, precum usi, ferestre, zidarie. La faţa locului actioneaza 5 autospeciale de de stingere, SMURD, Descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori”, mai arată ISU. 
 
Până în acest moment echipele de salvatori au evacuat şase locatari. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.