DN7 a fost inundat, din cauza ploilor abundente, între Orăştie şi Aurel Vlaicu, în judeul Hunedoara, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecţia DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi  abundente, râul Romos s-a revărsat  pe o porţiune de aproximativ 2 km. La această oră  traficul rutier este restricţionat şi se desfăşoară alternativ pe un singur sens, urmând  a fi reluat în jurul orei 16:00”, a transmis IPJ Hunediara. 
 
La faţa  locului  se află poliţiştii rutieri care dirijează  traficul  rutier şi  reprezentanţii ISU Hunedoara.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimele ore , traficul pe DN 7, între Orăştie şi Aurel Vlaicu se desfăşoară cu dificultate. În acest sens, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  a dispus închiderea  coborârii de pe autostrada A 1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7”, a transmis ISU Hunedoara.
 
La faţa locului se află reprezentanţi ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara  şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale .
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.