Pompierii intervin, luni seară, după ce părţi din acoperişul unui bloc din Bistriţa s-au desprins, din cauza vântului, cinci autoturisme fiind avariate. Acoperişul unui bloc cu patru etaje a fost distrus complet, iar un altul parţial. Pompierii intervin şi pentru îndepărtarea altor elemente de construcţie şi a unui stâlp de electricitate care s-ar putea prăbuşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bilanţul preliminar al intervenţiei de pe Aleea Fântânele arată că au fost avariate 5 autoturisme.
 
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
 
”Din cauza rafalelor de vânt, a fost distrus acoperişul (în totalitate) pe un bloc de locuinţe, regim de înălţime parter plus patru etaje, respectiv aproximativ 25% din acoperişul unui bloc învecinat (acelaşi regim de înălţime)”, a arătat ISU Bistriţa-Năsăud.
 
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
 
Potrivit sursei citate, autospeciala de intervenţie la înălţime a fost direcţionată de pe strada Aleea Fântânele în Piaţa Mihai Eminescu, pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie care prezinta riscul prăbuşirii de pe blocuri de locuinţe.
 
De asemenea, un echipaj de la furnizorul de electricitate şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa intervin pe strada Falezei din municipiul Bistriţa unde un stâlp de electricitate prezintă risc de prăbuşire.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Echipajele de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Bistriţa şi Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Bistriţa intervin în municipiu, pe strada Aleea Fântânele unde mai multe elemente din compunerea acoperişului unui bloc de patru etaje s-au desprins, sub acţiunea vântului. Nu sunt anunţate victime, în schimb sunt mai multe autoturisme sunt avariate”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.
 
Potrivit sursei citate, se intervine cu echipamente specifice pentru degajarea elementelor prăbuşite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.