Peste 20 de pompieri, între care scafandri, intervin, cu opt bărci, pentru căutarea unei persoane care a dispărut în apele râului Bega, în municipiul Timişoara. Misiunea continuă duminică dimineaţă, la ea participând scafandri de la ISU Timiş şi ISU Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În jurul orei 03:00 echipajul de scafandri s-a retras. Misiunea de căutare-salvare a continuat pe tot parcursul nopţii la suprafaţa apei, în această dimineaţă pompierii din cadrul subunităţilor de intervenţie efectuând schimbul”, a transmis ISU Timiş.

Căutările pe râul Bega continuă, cu patru scafandri de la ISU Timiş şi ISU Hunedoara.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă seară, printr-un apel 112, să intervină pentru căutarea-salvarea unei persoane în râul Bega, în zona Podului Decebal din municipiul Timişoara.
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş

Iniţial, pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara au participat la această misiune cu trei bărci, balon de iluminat şi un echipaj de scafandri. Acolo a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD cu medic.

În timpul nopţii, echipajele au fost suplimentate, intervenind 23 de pompieri (1 ofiţer, 22 subofiţeri, dintre care 4 scafandri), din cadrul a 6 subunităţi de intervenţie ale ISU Timiş, cu 8 bărci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.