O autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul aerian nu a fost perturbat. Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport. Ulterior, maşina a fost repusă pe roţi şi dusă la baza de mentenanţă, pentru continuarea investigaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - La ora 10.45, autospeciala de pompieri a fost repusă pe roţi, cu forţe şi utilaje proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. În prezent, maşina se află la baza de mentenanţă, pentru continuarea investigaţiilor.
 
”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare sunt deschise şi operaţionale”, a precizat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.
 
Traficul aerian se desfăşoară în siguranţă, nicio cursă nu a fost afectată.
”La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roţi şi a o tracta la o poziţie izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operaţional, acţionând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, precizează compania.
 
Incidentul este anchetat atât de către Poliţia Transporturi Aeriene, cât şi de către aeroport.
Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti subliniază că va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.