Incendiul izbucnit sâmbătă la acoperişul Palatului Administrativ din Suceava a fost localizat, iar pompierii lucrează la îndepărtarea învelitorii din tablă sub care mai există resturi fumegânde, a declarat pentru News.ro Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Clădirea în stil baroc, în care îşi au sediul Prefectura şi Consiliul Judeţean, a fost construită în 1903 - 1904, a fost complet renovată în 2006 şi este inclusă pe lista monumentelor istorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Incendiul de la acoperişul Palatului Administrativ din Suceava a fost localizat/ Pompierii îndepărtează învelitoarea de tablă, sub care mai sunt resturi care fumegă - FOTO, VIDEO

UPDATE - În acest moment, dispozitivul de stingere este format din 18 maşini de stingere (13 din cadrul ISU şi alte 5 de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă) şi 5 autoscări, au anunţat reprezentanţii Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

UPDATE - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că în sprijin acţionează şi o maşină de stingere şi o autoscară de la ISU Botoşani.

Astfel, în prezent intervin 12 maşini stingere, o cisternă a serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, cu cantitate de 20 t apă, 4 autoscări şi 2 ambulanţe SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Suceava, incendiul se manifestă la acoperişul clădirii Palatului Administrativ, unde se află Prefectura şi Consiliul Juudeţean.

Pompierii intervin cu patru autospeciale şi o autoscară.

La locul incendiului sunt două ambulanţe SMURD.

Nu sunt înregistrate victime până în acest moment, a transmis ISU Suceava.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.