Pompierii din Timiş intervin, miercuri, pentru lichidarea unui incendiu puternic izbucnit la o fabrică din localitatea Şag, la câţiva kilometri de municipiul Timişoara. Flăcările se manifestă pe aproximativ cinci mii de metri, fără a fi înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un puternic incendiu a izbucnit, miercuri, la o fabrică din localitatea Şag, aflată la câţiva kilometri de municipiul Timişoara. 

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime. 
 
Pompierii militari intervin la fata locului cu nouă autospeciale de stingere, o autoscară şi o cisternă, pentru limitarea propagării flăcărilor. 
 
De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat şi un echipaj SMURD.  
 
 
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au declarat, pentru News.ro, că incendiul se manifestă la o turnătorie de aluminiu în interiorul căreia există mai multe butelii. 
 
”A existat pericol de explozie, întrucât în zonă erau mai multe butelii. Cele aflate în afara halei au fost îndepărtate, dar se lucrează cu precauţie pentru că incendiul este generalizat şi există pericol de prăbuşire. Incendiul este localizat, dar nu se intervine din interior, păstrându-se precauţia”, au declarat reprezentanţii ISU Timiş. 
 
 
Potrivit acestora, mai multe persoane s-au autoevacuat din hala cuprinsă de flăcări. 
 
Totodată, reprezentanţii ISU Timiş au afirmat că traficul rutier în zonă nu este restricţionat întrucât fumul nu a ajuns la şosea. De asemenea, fumul este departe de localitate şi a mai scăzut din intensitate. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.