Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Kogălniceanu din Capitală. Pompierii care intervin la incendiu au găsit în imobil o persoană decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - O persoană a fost găsită decedată în imobilul din Capitală unde a izbucnit un incendiu

Echipele de căutare-salvare au găsit în interiorul imobilului o persoana decedată, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, persoana găsită decedată este un bărbat de 70 de ani, care nu s-a putut salva când a izbucnit focul, aşa cum au făcut ceilalţi locatari ai imobilului.

De asemenea, două femei au primit îngrijiri medicale în ambulanţa SMURD după ce au făcut atac de panică.

 

După intervenţia pompierilor, nu se mai observă flacără, iar fumul nu mai are o intensitate ridicată. Se acţionează în continuare cu autoscările, prin intermediul cărora s-a reuşit limitarea propagării pe orizontală la acoperişurile clădirilor învecinate.

Mansarda era construită preponderent din lemn, astfel că intervenţia a fost dificilă, iar bunurile din mansardă au fost complet distruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.