Un incendiu a izbucnit sâmbătă la etajul 19 al unui bloc turn din cartierul Berceni din Capitală, manifestându-se cu degajări mari de fum. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, întregul nivel a fost evacuat şi nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit la etajul 19 al unui bloc din ansamblul rezidenţial Monaco Tower din cartierul Berceni, manifestându-se iniţial cu flacără deschisă, vizibilă din afara clădirii, şi cu degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi că două autoscări şi constituit echipe de căutare - salvare pe etaje.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov precizau că întregul nivel a fost evacuat, neexistând persoane rănite. 

Incendiul a fost stins de către pompieri după mai puţin de o oră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că în apartamentul în care au izbucnit flăcările erau depozitate recipiente cu uleiuri şi aparatură electronică. El a precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă acestea aparţin proprietarului locuinţei sau dacă în acel spaţiu îşi are sediul o societate comercială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.