Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un spaţiu unde sunt depozitate materiale de construcţie, pe strada Nicolae Culea. La intervenţie participă 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două descarcerăre şi Detaşamentul Special de Salvatori, primele informaţii arătând că nu sunt persoane rănite. De asemenea, populaţia a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert din cauza fumului degajat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit într-un spaţiu de depozitare de materiale pentru construcţii, pe strada Culea Nicolae, S2.
 
Suprafaţa afectată depăşeşte 300 de metri pătraţi, iar primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.
 
Acţionau iniţial 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, două autoscări şi Detaşamentul Special de Salvatori.
 
Ulterior, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de 500 de metri pătraţi, iar în total sunt alertate 22 de autospeciale de stingere, 4 autoscari, 2 descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.
 
Totodată, a fost transis un mesaj de către IGSU, prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populaţiei din zonă, din cauza fumului degajat. "Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti. Se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă pe direcţia Bucureşti - Urziceni. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor", se arată în mesaj.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.