Un puternic incendiu a izbucnit luni seara la mansarda unui imobil din municipiul Constanţa. Conform primelor informaţii, nu s-au înregistrat victime, cele opt familii care locuiesc în imobil reuşind să se evacueze înainte de venirea pompierilor. De asemenea, pompierii au scos din clădire patru butelii. Pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat mai bine de două ore. Reprezentanţii ISU Dobrogea urmează să stabilească valoarea pagubelor, suprafaţa afectată, dar şi care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni seara la un incendiu izbucnit la mansarda unui imobil din centrul municipiului Constanţa.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi SMURD.
Conform primelor informaţii, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
Opt familii au reuşit să părăsească imobilul la mansarda căruia a izbucnit incendiul până la sosirea echipajelor de intervenţie, iar pompierii au reuşit să scoată din clădire patru butelii.
Clădirea respectivă are două etaje şi mansardă, este situată pe bulevardul Tomis în apropierea intersecţiei cu bulevardul Ferdinand, vizavi de Muzeul de Artă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.