Aproximativ 1.500 de persoane au fost evacuate luni dintr-un mall din municipiul Constanţa, după ce a izbucnit un incendiu la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompieri au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul prânzului, la City Park Mall din municipiul Constanţa, acolo unde a izbucnit un incendiu la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

Conform sursei citate, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni - angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi autoscară, iar în zonă a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie. De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie şi cei ai Serviciului Rutier au mers la locului incendiului de la City Mall pentru a asigura evacuarea călor de acces şi pentru dirijarea traficului rutier.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ 30 de minute.

Mai multe incidente au avut loc în ultima perioadă la City Park Mall. Astfel, în noiembrie 2017, un incendiu a izbucnit la un magazin din acelaşi mall, zeci de persoane fiind atunci evacuate. Pe 1 decembrie 2017, o bucată din tavanul de la City Park Mall s-a prăbuşit, fără a exista persoane. Luna trecută, o femeie a fost rănită după ce tavanul unui magazine din mall, în care se afla s-a prăbuşit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.