Un nou incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Sighioara pompirii intervenind cu mai multe autospeciale. Gunoaiele ard cu degajare mare de fum, pe o supafţă de 400 de metri păstraţi. Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a afirmat, luni seară, că, la ultimul incendiu, groapa de gunoi de la Sighişoara a ars mocnit o lună de zile. Momentan, Bercanu afirmă că fumul nu ajunge în zone locuite, dar ”suntem la mila vântului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Octavian Berceanu, despre icendiul de la groapa de gunoi a muiciului Sighioara: Suntem la mila vântului, din păcate / Şeful Gărzii de Mediu afirmă că la ultimul incendiu groapa a ars mocnit o lună de zile
CITEȘTE ȘI Octavian Berceanu, despre icendiul de la groapa de gunoi a muiciului Sighioara: Suntem la mila vântului, din păcate / Şeful Gărzii de Mediu afirmă că la ultimul incendiu groapa a ars mocnit o lună de zile

”Incendiu groapă de gunoi în municipiul Sighişoara. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighisoara. Incendiul se manifestă cu flacară deschisă pe o suprafaţă de aprox. 400 mp”, a transmis, luni seară, ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că în momentul de faţă sunt degajari mari de fum la incendiu, find transmis un mesaj pentru avertizarea populaţiei prin intermediul aplicatiei RO-Alert.

ISU a precizat că a fost anunţată si Garda de Mediu care face măsurători.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.