Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, joi după-amiază, în judeţul Tulcea, suprafaţa afectată fiind de 40 de hectare. În apropierea focarului se află şi o fermă stuficolă, iar pompierii încearcau să împiedice focul să ajungă acolo. Pompierii au reuşit să stingă incendiul de vegetaţie după mai bine de patru ore, intervenţia fiind îngreunată de terenul mlăştinos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - “Incendiul a fost lichidat. Suprafaţa afectată nu a suferit modificări după finalizarea intervenţiei. Cauza probabilă de producere a incendiul a fost stabilită ca fiind o scânteie mecanică de la un utilaj de recoltat stuful. Intervenţia a durat mai bine de patru ore deoarece acel teren este mlăştinos si pe alocuri inundat cu apă”, a precizat ISU Tulcea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că două echipaje de pompieri cu 10 subofiţeri intervin, joi, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie stuficolă, între localităţile Iazurile şi Colina.
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
 
“Misiunea este una contracronometru deoarece în apropierea focarului se află şi o fermă stuficolă. În acest moment se lucrează pentru lichidarea incendiului şi pentru protejarea obiectivul economic”, a transmis ISU Tulcea. 
 
Suprafaţa afectată până în acest momene este de aproximativ 40 de hectare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.