Un incendiu a izbucnit, joi seară, la acoperişul unei clădiri de pe Calea Moşilor din Bucureşti, existând pericol să se extindă. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale de stingere, ulterior numărul fiind suplimentat la 12. Până în prezent nu sunt semnalate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, se acţionează în total cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, 1 descarcerare, 1 SMURD.
 
Traficul este restricţionat pe  segmentul de drum  cuprins între Str. Paleologu şi B-dul Hristo Botev. Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic să evite zona, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă.
 
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire P+1+M, situată pe Calea Moşilor. Incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare.
 
FOTO: ISUBIF
FOTO: ISUBIF
 
"Acţionăm cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o descarcere, o autoscară de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD", a transmis sursa citată.
 
Până la momentul acesta nu sunt victime.
 
Pompierii intervin cu dificultate din cauza spaţiului îngust şi a liniilor de alimentare cu energie electrică a tramvaielor care tranzitează zona.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.