Autorităţile din Neamţ anunţă, luni seară, că s-a surpat o bucată din podul de pe DN 15 B, în zona localităţii Petru Vodă. Poliţiştii au restricţionat pentru câteva ore traficul în zonă pentru maşinile de mare tonaj, ulterior fiind montate semafoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15B Târgu Neamţ – Poiana Largului, la kilometrul 7+280 metri, în localitatea Petru Vodă, judeţul Neamţ, în zona podului pe care s-a surpat o parte a suprafeţei carosabile, au fost montate semafoare, traficul fiind reluat pe un fir, alternativ, pentru toate categoriile de autovehicule”, anunţă Poliţia Română. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii de la Garda 2 de intervenţie Poiana Teiului intervin pentru asigurarea zonei ca urmare a desprinderii unei bucăţi din structura căii de rulare a podului de pe DN 15 B în comuna Poiana Teiului, în zona  intersecţiei spre Mănăstirea Petru Vodă”, anunţă, luni seară, ISU Neamţ.  

Centrul Infotrafic a precizat că incidentul a survenit la  kilometrul 8+600 metri.  

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza surpării carosabilului pe un pod pe DN 15B Târgu Neamţ – Poiana Largului, la kilometrul 8+600 metri, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ, a fost luată măsura restricţionării circulaţiei autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că traficul pentru autoturisme cu masa mai mică de 3,5 tone se desfăşoară pe un fir, alternativ. 

La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, în judeţul Neamţ, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă. În urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit.  

Podul fusese reabilitat recent, fiind unul dintre obiectivele intens promovate de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.  

Podul a fost finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.