O femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată, luni, cu un cuţit, în mână şi în picior, de către un tânăr de 21 de ani, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Femeia a fost dusă la spital, iar agresorul a fost ridicat de poliţişti. Ulterior, el a fost internat într-o clinică de psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În data de 3 aprilie 2023, în jurul orei 10:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o femeie ar fi fost atacată de un tânăr cu un cuţit. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, din Petroşani, în timp ce se afla în interiorul unui bar din Petroşani, fiind după tejgheaua de servire clienţi, a fost abordată de către un tânăr necunoscut, care a luat de pe tejghea un cuţit şi a lovit-o de mai multe ori (femeia fiind rănită superficial), după care tânărul a părăsit localul. În momentul incidentului, în interiorul localului nu se aflau clienţi”, a transmis IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe cel bănuit de comitrerea faptei, un tânăr din Petroşani, în vârstă de 21 de ani. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, ulteror fiind internat într-o unitate medicală psihiatrică.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptei. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Hunedoara, incidentul a avut loc luni.

"Astăzi, în jurul orei 10.00,  Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar din localitate o femeie în vârstă de 30 de ani ar fi fost lovită cu un obiect tăietor în mână şi în picior", a transmis IPJ Hunedoara.
 
Poliţişti l-au identificat rapid pe agresor.
 
"În cel mai scurt timp, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că cel bănuit de comiterea faptei ar fi un tânăr vârstă de 21 de ani, din Petroşani, care se află în custodia poliţiştilor, aceştia urmând să stabilească circumstanţele şi cauzele care au determinat comiterea acestei fapte", a precizat IPJ Hunedoara. 
 
Femeia în vârstă de 30 de ani a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.