Un grav accident rutier a avut loc, joi, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi duse la spital, pentru o a şasea victimă fiind făcute manevre de resuscitare. Ulterior, a fost declarat decesul acestei persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Dolj a anunţat că persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Victima este o femeie de 35 de ani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină după producerea unui accident rutier în comuna Bucovăţ, în care au fost implicate două autoturisme.
 
Acolo s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.
 
În urma accidentului, o maşină a luat foc.  
 
Pompierii au precizat că în evenimentul rutier au fost implicate şase persoane. Cinci dintre acestea vor fi transportate la spital, iar cea de-a şasea este resuscitată la locul accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.