Un bărbat de 36 de ani este cercetat de poliţiştii gorjeni, după ce, aflându-se într-un local public, a aruncat cu un obiect spre băiatul soţiei sale, în vârstă de 14 ani şi l-a rănit în zona capului. Anchetatorii au stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au precizat că victima a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apel 112, în data de 10 februarie, de către angajatul unui local public, cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, ar fi suferit o plagă la nivelul capului.
 
“Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unei discuţii în contradictoriu, purtate de doi soţi, în timp ce se aflau într-un local public, în prezenţa mai multor persoane, bărbatul, de 36 de ani, ar fi aruncat şi l-ar fi lovit cu un obiect înţepător pe unul dintre copiii soţiei sale, un minor, de 14 ani. Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viaţa”, a transmis IPJ Gorj. 
 
Poliţiştii fac cercetări, în vederea identificării bărbatului şi tragerii acestuia la răspundere penală.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.