Bărbatul din Giurgiu care a folosit o armă în prezenţa poliţiştilor, iar apoi s-a baricadat în casă, refuzând să iasă de acolo timp de peste 12 ore, a fost scos din apartament şi dus la audieri. El a fost scos din apartamentul în care s-a încuiat abia după ce anchetatorii au primit autorizaţie pentru a intra peste el. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
SURSA VIDEO: TV Giurgiu
 
UPDATE - ”La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor- deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. În fapt, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală, mai multe focuri de armă, de la fereastra locuinţei în care acesta locuia”, a transmis, miercuri seară, IPJ Giurgiu.
 
În urma percheziţiei şi a cercetărilor, au fost descoperite 6 tuburi de cartuş calibru 9 mm, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept.
 
 
 
Pe baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Echipe de la trupele speciale de intervenţie au intrat peste bărbatul care, după ce a folosit un pistol cu gaz, trăgând zeci de focuri, s-a baricadat într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Giurgiu. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul în vârstă de 33 de ani se află la audieri, fiind în custodia poliţiştilor. 
 
 
SURSA VIDEO: TV Giurgiu
 
Timp de aproximativ 12 ore, el s-a baricadat în apartament, refuzând să iasă, anchetatorii fiind nevoiţi să obţină autorizaţie specială pentru a-l scoate din casă. Chiar şi după ce au pătruns, anchetatorii au fost nevoiţi să aştepte sosirea avocatului ales al bărbatului. 
 
Surse judiciare au declarat că acesta se afla în casă cu copilul de două luni şi concubina sa.
 
El are antecedente penale, fiind prins drogat la volan. Poliţia a intervenit în acest caz în jurul orei 1:30, după ce vecinii au sunat la 112 anunţând că cineva foloseşte petarde. Poliţiştii de la Ordine Publică ajunşi la faţa locului au găsit aproximativ 30 de cartuşe goale. 
 
Până când autorităţile au intervenit, zona din jurul blocului a fost izolată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.