O geantă suspectă a fost găsită, vineri după-amiază, pe un bulevard extrem de circulat din municipiul Constanţa, iar autorităţile au delimitat zona pentru a fi verificată de către pirotehnişti. Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa a transmis că în geantă se aflau haine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Astăzi, în jurul 13.46, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, s-ar afla un bagaj suspect. La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 2 pentru asigurarea perimetrului, dar şi pirotehnişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale în vederea verificării conţinutului coletului în cauză. Bagajul nu avea un conţinut periculos, în interior fiind găsite articole vestimentare", a precizat IPJ Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost găsită o geantă suspectă în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în apropiere de intersecţia la City Park Mall.
 
În zonă s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi de poliţie.
 
Zona a fost delimitată astfel încât pirotehniştii să poată verifica geanta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.