Patru persoane au murit joi dimineaţă în cel mai grav accident produs de la începutul anului în judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conform Poliţiei, victimele sunt 4 bărbaţi, din judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani.
Autoturismul în care se aflau circula dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci şi s-a ciocnit de remorca unui camion parcat pe partea carosabilă, pe aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul.UPDATEÎn seara precedentă,  camionul s-ar fi defectat şi nu ar mai fi putut fi scos în afara părţii carosabile, fiind semnalizat cu lumini de avarie şi triunghiuri reflectorizante.
A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concerte în care s-a produs accidentul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Tragedia s a produs pe DE 582, pe raza localităţii Priponeşti. Din primele informaţii, maşina care e înmatriculată în Vaslui si în care se aflau cele 4 victime s-ar fi izbit de un TIR. Autoturismul ar fi intrat în partea din spate a remorcii iar cei 4 ocupanţi ai maşinii mici nu au avut nicio şansă.
 
Potrivit informaţiilor de la faţa locului, autoturismul a intrat sub TIR, în partea din spate a remorcii, iar impactul a fost foarte puternic.
 
 "Acţionează o autospeciala cu modul de descarcerare si echipajul SMURD tip B de la Sectia de Pompieri Tecuci şi Detasamentul de pompierii Barlad. Accidentul s-a produs între un Tir şi un autoturism, cele 4 victime sunt decedate." transmite ISU Galaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.