O fetiţă în vârstă de doi ani din judeţul Harghita a fost găsită moartă în casă cu urme de violenţă pe corp. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă care au intervenit la caz au sesizat natura rănilor şi au anunţat poliţiştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 15 ianuarie a.c., la ora 16.22, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Politie Rurală Miercurea Ciuc - Postul de Politie Plăieşii de Jos, au fost sesizaţi, de către personalul unui echipaj de ambulanţă din cadrul punctului de lucru Plăieşii de Jos, cu privire la faptul ca într-un imobil din localitate a fost constatat decesul unei minore de 2 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică, care a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni”, a transmis IPJ Harghita. 

Sursa citată a precizat că, din primele cercetări, a rezultat faptul că părinţii minorei, îngrijoraţi de faptul că aceasta nu se mai trezeşte, au contactat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita – Punctul de lucru Plăieşii de Jos pentru solicitarea de asistenţă medicală de urgenţă.

Personalul echipajului de ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliţia cu privire la aspectele constatate. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări,  în vederea stabilirii tuturor împrejutărilor în care a avut loc decesul minorei. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit G4Media, o fetiţă de doi ani din localitatea Plăieşii de Jos, judeţul Harghita, a fost găsită moartă în casă.  

La faţa locului au intervenit reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au constatat urme suspecte pe trupul fetei.  

Echipajul medical a sesizat Poliţia, fiind deschisă o cercetare la faţa locului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.