O explozie a avut loc, miercuri, la o unitate de colectare a uleiului uzat din Râmnicu Vâlcea, pompierii intervenind cu mai multe echipaje. În urma deflagraţiei, două persoane au fost găsite decedate. Informaţiile iniţiale anunţau că explozia a avut loc la o fabrică de pavele din Râmnicu Vâlcea, cele două firme fiind în aceeaşi curte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Vâlcea a precizat că deflagraţia s-a produs la o unitate de colectare a uleiului uzat, aflată în aceeaşi curte cu fabrica de pavele. 

”Nu au legătură una cu cealaltă. Unitatea are că profil de activitate colectarea uleiului uzat. Explozia a avut loc la un recipient în care se aflau produse bituminoase”, a mai precizat ISU Vâlcea.

Urmează să se facă cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagratia.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Explozie la un cazan cu substanţe bituminoase, la fabrica de pavele în cartier Cazanesti- Rm. Valcea”, a transmisw, miercuri, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că două persoane au fost găsite decedate, fiind efectuate căutări pentru a verifica dacă mai sunt victime.

Pompierii au precizat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.