O explozie s-a produs, joi, la o butelie aflată într-un autoturism care staţiona pe o stradă din Bucureşti, nefiind urmată de incendiu. Unul dintre cei doi tineri aflaţi în autoturism, care era în stop cardio-respirator, a murit, iar celălalt a fost transportat la spital, în stare stabilă. Poliţia Capitalei face cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că tânărul care a fost în stare de inconştienţă a decedat.
 
Cel de-al doilea tânăe a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.
 
UPDATE - "Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staţionat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La faţa locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie", au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
 
Conform acestora, o persoană este în stare de şoc, iar o alta primeşte îngrijiri medicale.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, o explozie s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staţiona pe strada Braşov. Explozia nu a fost urmată de incendiu. 
 
"În interior se aflau 2 tineri cu vârste aproximative de 26 şi 27 ani. În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator", arată sursa citată.
 
Celui de-al doilea tânăr i se acordă primul ajutor.
 
Zona a fost balizată.
 
Acolo intervin două echipaje SMURD, 2 autospeciale pentru descarcerare şi echipaj CBRN.
 
Ca urmare a exploziei, masina are geamurile sparte şi a suferit deformări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.