Pompierii au intensificat căutările celor patru persoane date dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. În sprijinul lor a fost solicitat elicopterul SMURD şi au fost aduse şi două sonare. Cei doi copii şi doi adulţi care au fost daţi dispăruţi, după ce duminică seară o barcă s-a răsturnat în râul Mureş, sunt de negăsit. Echipajele de scafandri s-au întors la bază şi vor relua căutarea marţi dimineaţă. Pe parcursul nopţii trei echipaje de la ISU Timiş şi alte trei de la ISU Arad vor căuta la suprafaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - „Până în acest moment, cele patru persoane dispărute (2 copii şi 2 adulţi) nu au fost găsite. Cu ora 19:00 echipajele de scafandri s-au retras la bază. 3 echipe de căutare-salvare din cadrul ISU TIMIŞ şi înca 3 echipe din cadrul ISU ARAD vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii”, a precizat ISU Timiş.
 
Căutările vor fi reluate marţi dimineaţă, în jurul orei 8:00, cu forţe şi mijloace din fiecare subunitate de intervenţie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Pentru intensificarea căutărilor, ISU Timiş intervine cu 2 sonare şi a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD Arad”, a transmis ISU Timiş.
 
O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutaţi încă de pompieri şi scafandri.
 
Conducătorul bărcii a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.