Unul dintre cei doi bărbaţi împuşcaţi, luni, la Mangalia, a murit la spital, starea celuilalt fiind stabilă. Poliţiştii care cercetează evenimentul de la Mangalia au folosit, luni după-amiază, o grenadă lacrimogenă, după ce un bărbat ar fi încercat să împiedice desfăşurarea anchetei. Bărbatul a fost încătuşat, iar în urma folosirii grenadei lacrimogene nicio persoană nu a fost rănită. Bărbatul care a folosit o armă de vânătoare a fost identificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 18:17 - Poliţiştii care cercetează cazul de la Mangalia au folosit o grenadă lacrimogenă, după ce verificările au fost împiedicate; o persoană a fost încătuşată

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii care cercetează cazul de la Mangalia au folosit, luni după-amiază, o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene, nicio persoană nefiind rănită.

La un moment dat, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfăşurarea normală a activităţilor de cercetare. Persoana în cauză a fost încătuşată, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

UPDATE 14:32 - Unul dintre bărbaţii împuşcaţi la Mangalia a murit la spital

Unul dintre cei doi bărbaţi împuşcaţi, luni, la Mangalia, a murit la spital, starea celuilalt fiind stabilă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, bărbatul împuşcat la Mangalia care se afla în stop-cardiorespirator a murit la spital, iar celălat este în stare stabilă, cu plăgi la membre.

Poliţiştii spun că luni, în jurul orei 12.30, în urma unui apel 112, au fost sesizaţi de faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare, incidentul având loc pe strada Farului din Mangalia.

Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde au găsit un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane. Victimele sunt doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrelor, iar celălalt în abdomen.

La acest moment, cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia în acest caz.

De asemenea, la faţa locului au fost trimişi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în jurul prânzului, pe strada Farului din Mangalia, unde două persoane ar fi fost împuşcate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD, dar când cadrele medicale au ajuns la faţa locului au constatat că acolo nu era nimeni, iar cele două persoane rănite fuseseră transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Una dintre acestea se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Elicopterul SMURD s-a deplasat la spital pentru a prelua unul dintre cei doi pacienţi şi a-l duce la unitatea medicală din Constanţa.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă, luni, pe strada Farului din oraşul Mangalia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.