Două persoane au fost lovite de fulger în judeţul Suceava, în zona Pasului Ciumârna, iar o echipă Salvamont a intervenit în zonă, alături de pompieri şi jandarmi. Cele două victime, un bărbat de 48 de ani şi un adolescent de 15 ani, au fost preluate de ambulanţe, cu arsuri, fiind transportate la UPU Suceava, unde ei vor fi reevaluaţi medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a transmis că în zona incidentului, petrecut în comuna Vatra Moldoviţei, au fost direcţionate două echipaje SMURD, unul de prim ajutor (EPA) şi al doilea de terapie intensiva mobila (TIM), precum şi un echipaj SAJ. Deoarece zona este una greu accesibilă, a fost trimisă şi o autoşenilată, dar ulterior nu a mai fost nevoie de intervenţia acesteia. De asemenea, au intervenit echipaje de jandarmi şi salvamontişti.

"Din fericire, ambele persoane (...) sunt conştiente şi cooperante", a anunţat sursa citată.

Potrivit ISU Suceava, este vorba despre un bărbat de 48 de ani, cu arsuri pe picioare, şi un adolescent de 15 ani, cu arsuri pe spate.

"Cei doi au fost preluaţi de ambulanţele SMURD TIM şi SAJ şi sunt transportaţi spre UPU Suceava", au precizat reprezentanţii ISU.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”O echipă Salvamont Suceava intervine în cazul a două persoane lovite de fulger în zona Pasului Ciumârna”, au transmis, luni, salvamontiştii din Suceava.

Deocamdată nu au fost transmise informaţii cu privire la starea victimelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.