Doi bărbaţi sunt audiaţi de poliţiştii din Bucureşti în urma unui conflict avut la locul de muncă. Unul dintre ei a anunţat autorităţile, reclamând că a fost agresat şi ameninţat de celălalt. Surse apropiate anchetei au declarat că protagoniştii scandalului sunt directorul executiv al DSVSA Bucureşti şi adjunctul său, cel care a şi reclamat că a fost agresat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat şi ameninţat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, cei doi bărbaţi fiind conduşi la audieri", a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Cercetările continuă în acest caz, pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.