Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara, care se afla la un punct de lucru, a evadat în noaptea de luni spre marţi. Bărbatul, care a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru furt calificat, este acum căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră. Deţinutul a fost capturat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Vă informăm că deţinutul SAVA TIBERIU FLAVIUS care, astăzi, 27.06.2023, a părăsit punctul de lucru exterior DIETRICH HONOLD, a fost identificat şi capturat, în jurul orei 10.47, pe raza localităţii Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din poliţişti de penitenciare, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara în colaborare cu angajaţii din structurile de apărare naţională", a anunţat Penitenciarul Timişoara.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Marţi,  27.06.2023, în jurul orei 0.59 s-a constatat că deţinutul Sava Tiberiu Flavius, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru exterior Dietrich Honold. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, a transmis Penitenciarul Timişoara, într-un comunicat de presă.
 
Potrivit sursei citate, părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.
 
Oricine are informaţii despre deţinutul evadat este rugat să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timişoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.