O defecţiune s-a produs marţi la un tren de metrou, între staţiile Griviţa şi Basarab, călătorii fiind evacuaţi prin tunel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Metrorex informează publicul că, în urma deranjamentului de pe Magistrala 4, călătorii aflaţi în trenul defect, rămas în tunel, au fost debarcaţi în mod coordonat de către echipele Metrorex cu sprijinul ISU, fără a fi semnalate probleme de ordin medical.

"Menţionăm că pasagerii trenului au fost debarcaţi în condiţii de siguranţă şi însoţiţi în tunel, aproximativ 100 m, până la peronul staţiei Basarab. După debarcarea călătorilor din tren, tunelul este verificat pentru a fi repusă tensiunea. Trenul defect urmează să fie retras la depou şi verificat pentru stabilirea cauzelor deranjamentului şi a remedierii. Până la rezolvarea situaţiei, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoara în sistem pendulă. Precizăm că trenul ajutor trimis pentru tractarea trenului defect, nu a fost blocat în tunel, acesta realizează manevre de tractare", transmite Metrorex.

UPDATE - Călătorii sunt evacuaţi pe tunel catre staţia Basarab, pe o distanţă de aproximativ 200 de metri.

Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, 2 autospeciale SMURD, 4 autospeciale de pompieri şi salvatori Metrorex.
Nu sunt persoane rănite. Evacuarea este aproape de finalizare, fiind deja scoase din tunel peste 200 de persoane,

ŞTIREA INIŢIALĂ - Metrorex informează publicul că pe Magistrala 4, între staţiile de metrou Grivita şi Basarab, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou. Călătorii aflaţi în tren au fost anunţaţi cu privire la deranjament, fiind debarcaţi prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiţii de siguranţă şi îndrumaţi pentru continuarea călătoriei, afirmă compania.

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară pe celălalt fir de mers în sistem pendulă.

Între timp, echipele Metrorex fac demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din  circulaţie şi reluarea acesteia în condiţii normale pe ambele fire.

                

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.