Doi poliţişti au fost agresaţi cu o coasă, duminică seară, în localitatea Văcăreşti, judeţul Dmboviţa, de un bărbat recalcitrant, aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenţi a tras focuri de avertisment, moment în care frate agresorului i-a venit în ajutor. Pentru că somaţia nu a fost respectată, ambii agresori au fost împuşcaţi, unul în picior, altul în abdomen. sindicatul Europol a transmis că aceste evenimente se întâmplă în timp ce ministrul de Interne, Marcel Vela, susţine că situaţia este sub control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


UPDATE: ”În această seară, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenta 112, ca are un conflict cu vecinii. De îndată, un echipaj de politie, format din 2 agenti de politie, s-a deplasat la fata locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi amenintat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul ca nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior”, a transmis IPJ Dâmboviţa. 

Sursa citată a precizat că în sprijinul agresorului a venit şi fratele său. Şi acesta a fost împuşcat în zona abdomenului.

UPDATE: ”În această seară, un echipaj din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Târgovişte a fost solicitat să intervină pe rază localităţii Văcăreşti din judeţul Dâmboviţa, întrucât un bărbat se manifestă violent la adresa trecătorilor. După ce au ajuns la faţă locului, colegii noştri au fost atacaţi cu o coasă, fiind răniţi de către bărbatul agresiv. Asta, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că doar e cu "ochii pe cei care încalcă legea". Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă întrebaţi de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru "imaginea" ministrului”, au scris, duminică seară, pe FAcebook, reprezentanţii Sindicatului Europol. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un incident a avut  loc, duminică seară, în localitatea Văcăreşti, judeţul Dâmboviţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor.

La faţa locului a fost trimis un ehipaj de poliţie, iar bărbatul recalcitrant a atacat poliţiştii cu o coasă.

Unul dintre agenţi a tras un foc de  armă moment în care fratele agresorului i-a venit în ajutor. Fratele agresorului a fost împuşcat în picior.

Poliţiştii – care au suferit mai multe răni - şi agresorii au fost transportaţi la spital.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi forţe speciale.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.