Un poliţist constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit. Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, pentru a-l prinde pe agresor. Acesta a fost prins ulterior de oamenii legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul a fost prins de poliţişti, pe faleza din Eforie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit anchetatorilor, marţi seara, un apel la 112 a anunţat că în Eforie Nord, un bărbat ar fi recalcitrant şi s-ar manifesta violent pe stradă. Acolo s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv. El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală.
 
Agresorul a fugit apoi, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment, fără a reuşi prinderea acestuia.
 
O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale. 
 
Agresorul a fost identificat, are 42 de ani şi este din Eforie, fiind căutat de poliţişti.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.