Autorităţile din Constanţa au activat, vineri seara, Planul Roşu de Intervenţie după producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism. Trei persoane aflate în maşină au fost rănite, fiind transportate la spital. Pasagerii autocarului - 3 minori şi 21 de adulţi - au fost evaluaţi, stabilindu-se că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - “Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, şi un autocar, condus de un bărbat de 52 de ani, care ar fi circulat în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier au fost răniţi o femeie, de 20 de ani, şi un  minor, de 11 ani, pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, au precizat poliţiştii.

Ei au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

UPDATE - Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare de specialitate.

UPDATE - Potrivit ISU Constanţa, în autocar se aflau 24 de pasageri, dintre care 3 minori şi 21 de adulţi.

”În urma efectuării triajului, niciun pasager din autocar nu necesită îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, vineri seara, despre producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism. Acolo s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 

La ora 18.05 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 
 
“Este vorba despre un accident rutier petrecut între un autoturism şi un autocar. În urma impactului, trei persoane - doi adulţi şi 1 minor în vârstă de 11 ani - din autoturism primesc îngrijiri de la echipajele medicale. Se execută trierea pasagerilor din autocar”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.