O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată la spital. Poliţia a început o anchetă în acest caz. Se pare că agresorul este soţul cu care se afla în divorţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi fost înjunghiată de soţul cu care se află în proces de divorţ.
 
În urmă cu două săptămâni, femeia a sunat la 112 că a fost tâlhărită de acelaşi bărbat, care i-a furat geanta. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie, dar a doua zi femeia i-a anunţat pe anchetatori că s-a împăcat cu bărbatul şi îşi retrage plângerea, deoarece îşi recuperase bunurile sustrase. 
 
După comiterea faptei din parcarea centrului comercial, bărbatul a fugit şi este căutat de poliţişti.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un centru comercial din municipiul Constanţa, unde o femeie ar fi suferit mai multe plăgi.
 
La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD. Când echipele medicale au ajuns în zonă, victima era conştientă. Ea suferise răni la nivelul mâinii şi gâtului.
 
Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. 
 
Reprezentanţii IPJ Constanţa au transmis că au început cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.