Pompierii au intervenit, vineri seară, pentru salvarea a două persoane prinse sub un mal de pământ, în localitatea Castelu, judeţul Constanţa. Una dinte victime a fost acoperită în totalitate de pământ, fiind inconştientă, dar cealaltă era conştientă şi cooperantă, primind oxigen de la salvatori. Persoana acoperită complet de pământ a fost declarată decedată, cealaltă fiind scoasă de sub pământ şi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Puţin după ora 21.00, a fost scoasă victima conştientă, aceasta fiind preluată de echipajul SMURD C şi transportată la Spitalul judeţean, a transmis ISU Constanţa.
 
Anterior, bărbatul fusese dezgropat până la brâu şi primise apă să bea.
 
Apoi, pompierii au reuşit să scoată de sub malul de pământ şi persoana decedată.
 
UPDATE - "Din păcate, una dintre victime a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanţa SMURD C. Încă se lucrează pentru extragerea celei de-a doua victime. Starea ei este aceeaşi, conştientă, cooperantă, are administrat oxigen", a anunţat ISU Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IGSU, ISU Constanţa are o misiune contracronometru de salvare a două persoane surprinse de un mal de pământ, în localitatea Castelu.
 
"La faţa locului, în condiţii extreme, pompierii salvatori intervin cu 1 autospeciala de stingere cu apă şi spumă, 2 autospeciale de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD, 1 ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 1 container multirisc. Una dintre victime este acoperită în totalitate de pământ, însă cea de-a doua este conştientă şi cooperantă. Echipajele de la fata locului ţin permanent legatura cu aceasta şi îi administrează oxigen", a precizat sursa citată. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.