Pompierii constănţeni au intervenit vineri dimineaţă pentru salvarea a zece copii care se antrenau cu caiacele pe un lac şi au fost surprinşi de furtună. O adolescentă a făcut atac de panică şi a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În cele din urmă, o adolescentă în vârstă de 14 ani va fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean după ce a suferit un atac de panică.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi vineri, în jurul orei 9.00, prin apel la 112, să intervină în zona Ovidiu, la ponton, pentru recuperarea a zece copii care se antrenau cu caiacele pe lac şi au fost surprinşi de furtună.
Zece copii au fost aduşi la mal, iar şase dintre ei au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atac de panică şi au spus că le este frig. Ei au refuzat transportul la spital. Copiii au fost aduşi la mal de o ambarcaţiune a Primăriei Ovidiu.
Judeţul Constanţa s-a aflat vineri dimineaţa, sub cod portocaliu de furtună, fiind emis şi un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea cetăţenilor că se pot produce fenomene meteo periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.