Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa la o conductă de gaz din municipiul Constanţa, iar focul s-a extins la mai multe maşini aflate într-un parc auto din apropiere. Incendiul a fost declanşat în urma unor lucrări de intervenţii pe reţeaua de distribuţie, a anunţat Distrigaz Sud Reţele. De asemenea, alimentarea cu gaze naturale în zonă a fost oprită şi echipele companiei intervin pentru remedierea avariei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Distrigaz Sud Reţele a transmis un comunicat de presă în urma evenimentului care a avut loc joi dimineaţă pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.
“În timpul unor lucrări de intervenţii pe reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a avut loc un incendiu care a afectat câteva autoturisme parcate în imediata apropiere, fără a se înregistra victime. Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 27 august, începând cu ora 10:00, în această zonă. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru 8 clienţi casnici şi non-casnici. Echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi să se facă în cursul zilei de astăzi, 27 august 2020”, a anunţat Distrigaz Sud Reţele. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină joi, la un incendiu izbucnit  la o conductă de gaz pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. 
„La incendiul de pe bulevardul Aurel Vlaicu intervin trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului, echipajele au găsit incendiul, ce se manfiesta violent, cu flacără deschisă, fapt ce a făcut să se extindă la nişte autoturisme dintr-un parc auto alăturat. O echipă a firmei de distribuţie gaz a oprit furnizarea gazului", a declarat Anca Chiriţă.
Pompierii acţionează pentru stingerea  incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.