Pompierii din Cluj intervin, marţi, la un incendiu care a cuprins o autoutilitară plină cu cauciucuri. Incidentul s-a produs pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, iar focul s-a extins la stufărişul din apropierea drumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Incendiul de vegetaţie a fost lichidat, au fost afectate aproximativ 5 ha de vegetaţie uscată şi mărăciniş. În sprijinul pompierilor a intervenit şi personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Feleacu. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecţiune a instalaţiei electrice a autovehiculului”, a transmis ISU Cluj. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o autoutilitară, încărcată cu cauciucuri, ce se deplasa pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru stingerea incendiilor. În momentul sosirii echipajelor operative autoutilitara şi încărcătura acesteia ardeau generalizat”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

Sursa citată a rpecizat că focul s-a extins şi la stufărişul din apropierea drumului.

”În aceste momente se acţionează pentru limitarea şi stingerea incendiului, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri”, a mai precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.