Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviată, luni la prânz, pe DN 1A, din cauza aglomeraţiei, în condiţiile în care turiştii care şi-au petrecut Paştele în staţiunile montane se întorc acasă. De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat din cauza ploii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, începând cu ora 12.30, din cauza aglomeraţiei pe sensul de coborâre, pe tronsoanele Predeal-Buşteni şi Sinaia-Posada, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei pe DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Pentru a evita ambuteiajele, şoferii care se deplasează dinspre Braşov către Ploieşti sunt sfătuiţi să utilizeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.

De asemenea, Infotrafic anunţă că circulaţia pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat din cauza ploii torenţiale, poliţiştii recomandându-le şoferilor să fie prudenţi, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să evite manevrele riscante, în condiţiile în care pe anumite porţiuni ale drumului plouă torenţial.

Sute de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane din Braşov şi de pe Valea Prahovei, unde în noaptea de duminică spre luni a nins şi s-a depus un strat de câţiva centimetri de zăpadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.