O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă. Cisterna a fost scoasă de pe carosabil, traficul fiind reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul s-a reluat pe ambele sensuri pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 221+600 de metri, în zona localităţii Balota, judeţul Vâlcea, acolo unde, în această dimineaţă, o autocisternă încărcată cu GPL a colizionat un autotren. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, autocisterna a fost extrasă în afara carosabilului”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de deplasare, fiind formate coloane de autovehicule de aproximativ 14 kilometri, motiv pentru care recomandăm optarea pentru rute alternative.

UPDATE:  ”Cisterna a fost scoasă, trafic alternativ din acest moment”, anunţă IPJ Vâlcea. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că traficul este blocat total.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.