Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 22, în judeţul Tulcea, şi în care au fost implicate două autobuze şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri din judeţul Tulcea, după ce şoferului unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a izbit de un stâlp. Şoferul unui autobuz a frânat brusc, vrând să vadă ce s-a întâmplat, moment în care un alt autobuz care circula în spate a intrat în coliziune cu acesta.

Informaţiile iniţiale transmise de Infotrafic arătau că doi oameni au fost răniţi în accident.

Ultimele date arată că în urma accidentului au fost rănite cinci persoane - patru din autoturism şi un pasager din cel de-al doilea autobuz. Victimele au răni uşoare şi au fost preluate de ambulanţe, fiind duse la spital.

Circulaţia rutieră a fost oprită în zonă pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.