Cinci accidente rutiere s-au produs, miercuri dimineaţă, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, fiind implicate în total 13 autoturisme. Nicio persoană nu a fost rănită. O firmă a fost amendată pentru neîntreţinerea drumului pe timp de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "În cursul acestei dimineţi, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca au avut loc 5 evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. 
În aceste evenimente au fost implicate 13 autoturisme, nefiind rănită nicio persoană", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Totodată, societatea prestatoare de servicii ecologice a fost sancţionată contravenţional ca urmare a neîndeplinirii obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Din primele informaţii, în această dimineaţă, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum", a anunţat, miercuri dimineaţă, Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Până în prezent, la Biroul Constatări Avarii Auto s-au prezentat 8 şoferi implicaţi în evenimente rutiere. 
 
Astfel, a avut loc un accident în care au fost implicate 5 autoturisme, un altul cu două autoturisme implicate, iar o altă maşină a ieşit de pe şosea şi s-a lovit de un stâlp. 
 
În urma acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită, a precizat Poliţia Cluj.
 
Judeţul Cluj se află, miercuri, până la ora 12.00, sub avertizare Cod galben de ceaţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.