Un copil de trei ani a murit, marţi, după ce a căzut într-un râu şi s-a înecat, în localitatea Putna din judeţul Caraş-Severin. Băiatul a fost scos din apă de localnici, iar echipajele sosite au făcut manevre de resuscitare, însă fără vreun rezultat. Poliţiştii au stabilit că băiatul traversa râul pe o punte de lemn, împreună cu mama sa şi cu alţi doi fraţi, când a căzut în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din primele cercetări s-a stabilit că minorul de 3 ani se afla împreună cu mama acestuia şi cu cei doi fraţi minori şi toţi ar fi intenţionat să traverseze râul Putna, trecând peste o punte de lemn, moment în care minorul ar fi alunecat şi ar fi căzut în albia râului, fiind găsit de localnici la aproximativ 1,5 km distanţă de localitatea Putna, în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.
 
Copilului i s-au aplicat manevre de resuscitare de către personalul medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ulterior fiind declarat decesul acestuia.
 
În continuare poliţiştii fac cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Pompierii din Bozovici, judeţul Caraş-Severin, au intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea băiatului de 3 ani.
 
”Pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie nr 2. Bozovici au fost solicitaţi să intervină, pe raza localităţii Putna, pentru extragerea unui copil care a căzut într-un râu, posibil înecat. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior fiind direcţionat la caz şi elicopterul SMURD”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Echipajele medicale l-au resuscitat pe micuţ, însă acesta nu a mai putut fi salvat. 
 
”Ajunse la locul solicitării, echipajele au constatat faptul că minorul, în vârstă de aproximativ 3 ani, a fost extras din râu de către localnici, în stare de inconştienţă. Imediat, echipajele de salvatori au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a precizat ISU Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.