Poliţiştii din Buzău fac cercetări după ce în curtea unei locuinţe din comuna Grebănu, în spatele toaletei, au găsit cadavrul unei femei. Suspect în acest caz este fiul femeii, un bărbat de 50 de ani, care a fost reţinut sub acuzaţia de profanare de cadavre şi de morminte, după ce a declarat că şi-a găsit mama moarta si că a decis să o îngroape în curte de teamă că va fi acuzat că a omorât-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Bărbatul de 50 de ani din Grebănu, judeţul Buzău, în curtea căruia a fost descoperit cadavrul mamei sale, o femeie de 77 de ani, a fost reţinut.

Buzoianul este acuzat de profanare de cadavre şi morminte, în urma necropsiei urmând a se stabili dacă acesta va fi acuzat şi de crimă.
Bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că într-o zi când a venit acasă de la muncă şi-ar fi găsit mama decedată şi ar fi îngropat-o de teamă să nu fie acuzat de uciderea ei.
Individul nu a putut preciza momentul în care şi-a îngropat mama, în curte, în spatele toaletei, însă cadavrul este în stare avansată de putrefacţie.
 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform anchetatorilor, căutările au fost declanşate după ce o femeie din Galaţi a sunat la Poliţie reclamând că sora ei, de 77 de ani, nu mai răspunde la telefon.

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit in curtea în care femeia locuia cu fiul ei un cadavru în stare avansată de putrefacţie despre care se bănuieşte că este al bâtrânei. Corpul era îngropat în curte, în spatele toaletei.
Chestionat de poliţişti, fiul femeii le-ar fi dat poliţiştilor mai multe variante, inclusiv aceea că într-o zi, când a venit de la muncă, şi-a găsit mama decedată şi a îngropat-o în spatele curţii.
Ancheta în acest caz continuă, urmând a se efectua si necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.